Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Om oss

Firmaet ble stiftet i april 1989 og er eid av daglig leder Bjørn Jahre.
Centec Norge AS er hovedsakelig et konsulent og autorisert regnskapsførerselskap.


Ansatte

Daglig leder: Bjørn Jahre

Bjørn Jahre er diplomøkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt og har en Masters i International Business fra University of Oregon. Dessuten har han 1. avdeling i jus fra Universitetet i Oslo.
Han har tidligere arbeidet for store kjente norsk bedrifter som Norsk Hydro og Elektrisk Bureau. Videre har han erfaring fra utviklingshjelp med arbeid for Redd Barna i Kenya og NORAD i Tanzania. Annen utenlandserfaring gjelder arbeid med prosjekter i Kroatia, Slovenia, Latvia og Vietnam.
Bjørn har utført lengere konsulentoppdrag for landbruket hos Norgro AS som tidligere var en del av Orkla konsernet. Løpende konsulentoppdrag pr. i dag er Nordisk Energiforskning som driver med forvalting av nordiske forskningsmidler innenfor fornybar energi. Dessuten har han lang erfaring innenfor alle typer regnskapsarbeid fra løpende regnskapsførsel til årsavslutning med årsberetning og skattemelding.

Medarbeider/Web-ansvarlig: John Jahre

John Jahre er utdannet innen Visuell Kommunikasjon og ble ferdig i 2010. Han har også tatt første året med grunnleggende it-utdanning ved Høgskolen i Buskerud på Hønefoss og grunnleggende kunstutdanning ved Mølla kunstskole i Moss. Han har arbeidet mest med brosjyrer og noe på nettsider.   Det har vært oppdrag for Gutenberg Trykkeri, Notodden Ressurssenter og Alfacare.no.

Oppdraget for Notodden Ressurssenter bestod av 2 typer brosjyrer. Den første brosjyren var en markedsføringsbrosjyre for å øke tilgangen til sykepleierstudiet, og den andre var en informasjonsbrosjyre om nettstudier for den videregående skolen.
Disse to brosjyrene ble gitt ut hos NAV.

Videre har John jobbet med mange plakater for Notodden Frivilligsentral.

Han har også laget logoen for "Huset Vårt", som er samlingspunkt for mennesker med innvandrerbakgrunn og voksenopplæring.

På Alfacare.no ble det laget en tilbudsbrosjyre for sportsprodukter for markedsføring gjennom fysioterapauter i Telemark

I dag jobber han for Centec Norge AS som webansvarlig
Han er ansvarlig for løpende vedlikehold og oppdatering av nettsidene for firmaet Centec Norge AS.

designerjohnj.net

Unni Bruaset

Unni har en lang og variert praksis. Hun har arbeidet som både som personlig sekretær og sjefssekretær til administrativ ledelse innenfor eksportindustri og shipping.

Videre har hun som sekretær og administrativ medarbeider i agenturfirmaer erfaring med import.

Senere har Unni gått over i administrasjon, økonomi og regnskap og har skaffet seg solid erfaring innenfor disse områdene gjennom arbeid for en nordisk organisasjon innenfor forvaltning og administrasjon av nordiske forskningsmidler.

Dette arbeidet har også gitt en variert erfaring som teknisk arrangør av internasjonale konferanser og seminarer.
Unni er flytende i muntlig og skriftlig engelsk og har grunnleggende forståelse i tysk og fransk.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn